1. den ateliéru

Čau lidi!

Vítáme vás u našeho Scio blogu z ateliéru č. 10, který vede průvodkyně Saša. Jako jeden z cílů jsme si založili školní blog. Každý den po dobu 14 dnů napíše jeden student krátký příspěvěk o tom, co se v daný den děje. Další cíl je společná závěrečná dramatizace vybraných náboženských příběhů. Omlouvám se za zpoždění, tento příspěvěk měl vyjít včera. lol (11.02.2019).

Předminulý týden jsme si určili, co budeme v následujících 14 dnech dělat. Rozdělili jsme si náboženství do dvojic, a každá dvojice má za úkol zjistit co nejvíce informací o daném náboženství a domluvit návštěvu u nás, nebo prohlídku v terénu. Například workshop, prohlídku muzea, nebo návštěvu z nedalekého kostela.
V pondělí nám Saša odešla se svým synem k lékaři, takže ji nahradil průvodce Filip. Společně jsme vymýšleli koho pozvat, a co od setkání očekáváme. Vláďa zavolal do kostela a snažil se domluvit návštěvu. Já (Verča) jsem volala do Židovského muzea a domlouvala workshop a prohlídku synagog. Jenda a Šimon slíbili, že se zeptají známých věřících a domluví se s nimi na návštěvu naší školy. Včera jsme měli dlooouhou reflexi našeho minulého ateliéru a týmové spolupráce, tak nám na ateliér nezbylo moc času. 😐

Já se s vámi loučím a ještě dnes večer očekávejte další příspěvek za 12.02.!
                                                                           
                                                                                                                       Veronika Vavrinská



Komentáře

Oblíbené příspěvky